• -15%
GIANT TRANCE 29ER 1

GIANT TRANCE 29ER 1

€ 2.974,15 € 3.499,00 -15%
Inclusief belasting

MTB GIANT TRANCE 29ER 1

Fietstype
Framemaat
Wielmaat
Aandrijving
Aantal Versnellingen
Type Derailleur
Hoofdkleur
  • ANTRACIET
 

WEES OP JE BEST OP DE MEEST UITDAGENDE TRAILS. KLIM TECHNISCH STEILE BEKLIMMINGEN MOEITELOOS OMHOOG EN DUIK VOL VERTROUWEN OP TOPSNELHEID DE AFDALING IN. DEZE GLOEDNIEUWE ALUMINIUM 29ER HEEFT EEN VERNIEUWDE ACHTERVERING EN EEN PROGRESSIEVE GEOMETRIE OM JOUW CAPACITEITEN NAAR EEN HOGER NIVEAU TE TILLEN.

Deze superveelzijdige trailmachine is gebouwd met een gloednieuwe ALUXX SL frameset met een progressieve, trail-georiënteerde geometrie waarbij onze meest recente Maestro veringstechnologie is ingebouwd. Om elke hobbel te absorberen - van grote rotsen tot kleine oneffenheden - hebben we een trunnion-mount schokdemper gemonteerd die wordt aangestuurd door een Advanced Forged composite bovenste rocker-arm. Deze combinatie zorgt voor 115 mm soepele, actieve veerweg waarmee je te allen tijde je bike de baas blijft. Aan de voorzijde is een 130 mm geveerde voorvork gemonteerd. De totale geometrie is afgestemd en ontwikkeld om de prestaties op ruwe trails te maximaliseren.

FIE21
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Om de toegankelijkheid te verbeteren en de surfervaring te verhogen vragen wij akkoord te gaan met onze disclaimer en cookies policies.
Op deze pagina vind u een gedetailleerde inhoud mbt. tot deze functionaliteit.